DESPRE ROCAVERA®

În 2017, POLNEBO CONSTRUCT a preluat fabrica de prelucrare a pietrei naturale din Băicoi, ce funcționa în locație de peste 15 ani, pe care a reabilitat-o integral prin renovarea clădirilor, pavarea curților, achiziția de utilaje moderne, performante,  și construirea unei echipe noi și competente.

Anul acesta, POLNEBO CONSTRUCT a adus pe piață un brand nou, ROCAVERA®, care vrea sa aduca “poezia pietrei” în casele tuturor, printr-o gamă variată de produse din piatră naturală, special create pentru proiecte care ies din tipare și care beneficiază de unicitate și un design deosebit.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Folosind o tehnologie modernă și beneficiind de unele dintre cele mai performante utilaje de producție, compania îmbină tradiția și experiența pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și soluții variate pentru orice tip de proiect.

RECOMANDAȚI DE SPECIALIȘTI

Recomandate de specialiștii în domeniu, de la arhitecți la designeri de interior sau montatori cu experiență, produsele din piatră naturală sunt alegerea ideala atât pentru proiecte de mare anvergură, cât și pentru proiecte rezidențiale (construcții noi sau renovări).

SHOWROOM ROCAVERA®

Showroom-ul ROCAVERA®  de la sediul fabricii stă la dispoziția clienților pentru a prezenta o ofertă variată de materiale și culori. Compania oferă consultanță și informații de specialitate, printr-o echipă competentă și cu experiență în prelucrarea și vânzarea pietrei naturale.

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Misiune

ROCAVERA® abordează o strategie de dezvoltare pe termen mediu şi lung, având ca misiune:

 • Sprijinirea dezvoltării de comunități sustenabile și prospere
 • Înțelegerea nevoilor clienților și ajutorul pentru ca aceștia să-și atingă potențialul maxim
 • Investiția în utilaje automate performante de prelucrare a pietrei naturale
 • Investiția în ridicarea nivelului de calificare al întregului colectiv și al întregii piețe de piatră naturală
 • Cel mai bun raport calitate – preț
  • Pentru extinderea la nivel naţional și pentru producția articolelor de calitate, compania a achiziţionat utilaje performante, de la cei mai renumiţi producători europeni, utilaje ce asigură o productivitate ridicată, dar şi o precizie de execuţie mult îmbunătăţită
  • Produse la standarde europene, servicii rapide de ofertare şi transport, servicii de consultanţă şi suport tehnic

Viziune

ROCAVERA® în fiecare casă! – ROCAVERA® și-a propus să devină lider în domeniul produselor și serviciilor oferite, cel mai puternic brand din industria pietrei naturale, unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească.

Valori

 

 • Corectitudine, respect și onestitate față de clienți, angajați, mediu și societate
 • Integritate manifestată printr-un comportament etic și profesionist
 • Comunicare, gândire și acțiune rapidă
 • Pasiune și simplitate – mândrie pentru angajamentul în proiectul ROCAVERA®
 • NU INVENTĂM ROATA!

 

“WHY” STATEMENT

Pentru o lume mai bună, mai educată, mai aproape de natură!

DE CE SĂ ALEGEM PIATRA NATURALĂ

Natura are  un impact major asupra listei noastre de tendințe de design, când vine vorba de crearea unui interior la modă, utilizarea materialelor naturale este cu siguranță calea de parcurs.
Pentru un aspect clasic și modern în același timp, încorporarea pietrei naturale în designul căminelor este o alegere excelentă.

Produs al naturii
Design interior și exterior
O alegere informată este o alegere înțeleaptă

PIATRA NATURALĂ ROCAVERA®

Piatra naturală este un produs al naturii, de unde derivă și aspectul diferit al bucăților de piatră, una față de cealaltă. Piatra este o formațiune solidă naturală a uneia sau mai multor minerale formate de-a lungul a milioane de ani.

Produsele care sunt mai puțin procesate sunt mai bune pentru orice cămin și pentru mediul înconjurător. Pe măsură ce oamenii adaugă mai multe alimente întregi din fermele ecologice în dietele lor și încep să găsească versiuni fără produse chimice, abordarea similară a designului interior/exterior este următorul pas logic.

O alegere informată este o alegere înțeleaptă! Alegând piatra naturală pentru casă sau birou alegeți un material fără substanțe chimice dăunatoare, iar astfel, spațiul locuit va reprezenta un loc mai sigur.

POLNEBO